ONK Paasraces 2012

Goed begin van Seizoen 2012.
Nieuwe motor : Honda 1000 cc Fireblade uit 2010
Ondersteuning van GS racingteam voor eerste trainingen
Eerste race direct een ONK wedstrijd. :-)

 

 

 

 

 

 

Met maar liefst twee tellende races in de Dutch Superbike en wedstrijden in vijf andere klassen, gaat op tweede paasdag mijn raceseizoen in Assen van start.

Op het TT Circuit Assen begint het programma op 09 april om 11.00 uur met de warming up, op zaterdag 07 april wordt er getraind vanaf 10.00 uur.
Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe gezichten. Zo wil oud-wereldkampioen schaatsen, Rintje Ritsma, zijn racedebuut maken in de Dutch Superbike. Natuurlijk is kampioen Arie Vos van de partij om te laten zien hoe de terugkeer op Honda hem bevalt. Verder rijden deze dagen ook de Dutch Supersport, de 125cc klasse,de zijspannen.  De Classics en de Supermono completeren het programma van de Dagblad van het Noorden Paasraces. De entreeprijs voor de gehele dag raceplezier bedraagt slechts € 17,-. Kinderen t/m 15 jaar hebben gratis entree. Op zaterdag is de buitenring gratis toegankelijk. Een paddockkaart kost dan € 10,-. Een kaart voor het gehele weekend, met toegang tot de paddock, kost € 20,- ; parkeren en een programmamagazine zijn gratis.

Eitjes zoeken en brunch bij schoonfamilie kan ook een keer overgeslagen worden.
Ik hoop jullie te zien tijdens pasen.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply